Aluje virta dešra

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 17, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Dešra Pagal skonį
  • Sviestas 2 šaukštas (-ai)
  • Prieskoniai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Svogūno roputės 1 vnt
  • Alus Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį
  • Citrinų sultys Pagal skonį

Eiga

  1. Į puodą su alumi dėti šviežią dešrą, sviesto gabalėlį, suberti prieskonių mišinį. Virti, kol iš dešros pradės trykšti sultys.
  2. Patiekti į stalą su padažu, pagamintu iš svieste pakepintų miltų, praskiedus juos sultiniu, kuriame virė dešra. Padažą parūgštinti citrinų sultimis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!