Apelsinų blyneliai

Gardūs blyneliai pagardinti apelsinais.

Gardūs blyneliai pagardinti apelsinais.

Ingredientai

Kiaušiniai 2 vnt
Kiaušinio trynys 2 vnt
Cukrus 50 g
Sviestas lydytas 50 g
Pienas 500 ml
Miltai 200 g
Druska Pagal skonį
Apelsinas 1 vnt
Likeris apelsinų 3 šaukštas (-ai)
Aliejus kepimui Pagal skonį
  • 1

    Kiaušinius ir kiaušinių trynius išplakti su cukrumi.

  • 2

    Į kiaušinių ir cukraus plakinį lėtai supilti garų vonelėje išlydytą sviestą ir dar 1 minutę paplakti.

  • 3

    Supilti pieną ir dar kartą išplakti.

  • 4

    Suberti miltus, druską. Sutarkuoti apelsino žievelę ir ją taip pat suberti. Supilti apelsinų likerį.

  • 5

    Uždengti indą maistine plėvele ir apie 1 valandą palikti šaldytuve.

  • 6

    Keptuvėje su įkaitintu aliejumi iškepti norimo dydžio blynelius.

  • 7

    Iškeptus blynelius papuoškite cukraus pudra.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Blyneliai su bananais 30min
Alaus tešlos vafliai 30min
Veganiški blyneliai 45min
Lietiniai su špinatų, varškės ir pelėsinio sūrio įdaru 15min
Įvairūs lietiniai 15min