Bulvės su česnaku ir sūriu

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Išbandę prištus apsilaižysit.

Ingredientai

  • Bulvės 4 vnt
  • Česnakas 1 skiltelė (-ės)
  • Fermentinis sūris Pagal skonį

Eiga

  1. Nulupame, nuplauname ir smulkiais kubeliais supjaustome bulves. Viską suberiame į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepame, kol pradės skrusti.
  2. Nulupame ir susmulkiname česnako skilteles (jų kiekį pasirinkite pagal skonį). Jį suberiame į bulves. Taip pat pagal skonį įberiame prieskonius (druska, pipirai, bulvių prieskoniai arba tieisog prieskonių mišinys "Vegeta"). Pamaišome.
  3. Baigant apskrusti bulvėm jas paskirstome tolygiai po visą keptuvę.
  4. Ant bulvių sudedame plonais gabalėliais supjaustytą ar rupia tarka sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiamia keptuvę ir sumažiname liepsną, laukiame, kol sūris išsilydys. Rinkitės mėgstamą padažą ir ragaukite. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!