Aštrūs kepti avinžirniai

Užkandis, kuris tiks kiekvienai šventei!

Užkandis, kuris tiks kiekvienai šventei!

Ingredientai

Avinžirniai 2 skardinė (-ės)
Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Prieskoniai Pagal skonį
  • 1

    Avinžirnius nusunkti ir perplauti po šaltu vandeniu. Nusausinti ir subert į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  • 2

    Avinžirnius apibarstyti mėgiamais prieskoniais (malta aitroji paprika, malta saldžioji paprika, kuminas, druska, raudonėliai ar kt.)

  • 3

    Viską apšlakstyti aliejumi ir išmaišyti.

  • 4

    Orkaitėje kepti apie 25-30 min ir vis pamaišyti.

  • 5

    Užkandis puikiai tinka prie alaus.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min