Baklažanai su riešutais

Baklažanai su kepintais riešutais - tai  patiekalas, kuris tiks kaip garnyras prie mėsos patiekalų, arba kaip atskiras patiekalas.

Baklažanai su kepintais riešutais - tai  patiekalas, kuris tiks kaip garnyras prie mėsos patiekalų, arba kaip atskiras patiekalas.

Ingredientai

Baklažanas 1 vnt
Anakardžiai 40 g
Aliejus kepimui 2 šaukštas (-ai)
Druska Pagal skonį
Klevų sirupas 1 arb. šaukštelis (-iai)
Citrina 1/2 g
  • 1

    Baklažaną supjaustyti griežinėliais, apibarstyti druska ir palikti keliolikai minučių pastovėti, tada baklažano griežinėlius nuplauti po tekančiu vandeniu, nusausinti;

  • 2

    Dėti griežinėlius kepti įkaitintoje keptuvėje, apkepinti. Kad riebalų perteklius pasišalintų, dėti ant popierinio rankšluosčio;

  • 3

    Keptuvėje apkepinti anakardžio riešutus;

  • 4

    Į lėkštes dėti apkepintus baklažanus, apiberti anakardžio riešutais, apšlakstyti citrinų sultimis ir klevų sirupu;

  • 5

    Papuošti mėtų lapeliais, citrinų griežinėliais;

  • 6

    Skanaus!

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Pikantiškos keptos bulvės 1val
Ukrainietiški virtiniai su bulvių įdaru 5min
Keptos bulvės su sezamo sėklomis 15min
Mėtiniai kuskuso kruopų bokšteliai 15min
Egzotiški ryžiai 5min
Cukinijų ir pomidorų apkepas 15min
Cukinijų ir morkų užkandėliai 5min