Sekmadienio pusryčiai: Cukinijų blynai

Sekmadienio pusryčiai: Cukinijų blynai

Cukinijoms galo nematyti, o vos kelių cukinijų užkandžių receptų toli gražu neužteks, kad jos visos būtų sėkmingai panaudotos. Todėl cukinijų temą tęsiame ir šį sekmadienį kepame cukinijų blynus! Legendos sklando, kad jie kur kas skanesni už įprastus... Pabandom!

Reikės:

  • Cukinijos
  • Kiaušinių – 2
  • Miltų
  • Prieskonių (druskos, pipirų ir kt.)

Kaip gaminti?

Cukinijas sutarkuoti burokine tarka. Įmaišome kiaušinius, prieskonius ir miltus. Jeigu tešla atrodo per daug skysta, dedame daugiau miltų. Blynus kepame įkaitintame aliejuje. Štai ir viskas! Blynai pagaminti, o pagardinti juos galite kuo tik norite: nuo uogienės iki česnakinio padažo... Tik, žinoma, tada vertėtų atkreipti dėmesį kiek ir kokių prieskonių dedate į blynų tešlą. Skanaus! Zucchini-Fritters-6(pav. iš thehealthyfoodie.com)