Blynas su malta mėsa ir daržovėmis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Sotūs, gardūs, tinka ne tik pusryčiams!

Ingredientai

  • Pienas 300 ml
  • Kiaušiniai 2 vnt
  • Miltai 350 g
  • Kepimo milteliai 1 vnt
  • Faršas 200 g
  • Aliejus 1 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Pipirai Pagal skonį
  • Paprika 1 vnt
  • Poras 1 vnt
  • Pomidorų sultys 150 ml
  • Mineralinis vanduo 100 ml

Eiga

  1. Iš pieno, kiaušinių, miltų ir kepimo miltelių užmaišyti tešlą, leisti pastovėti 30 min.
  2. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti maltą mėsą, perdėti į indą.
  3. Sumaišyti smulkintą papriką ir porą, pagardinti druska ir pipirais.
  4. Mišinį sudėti į tešlą, įmaišyti pomidorų sultis ir mineralinį vandenį,
  5. Tešlą supilti į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir kepti iki 200C įkaitintoje orkaitėje 30 min.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!