Blyneliai su varškės - pudingo įdaru

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 13, 2014
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai švelnaus skonio blyneliai, patinka vaikams.

Ingredientai

  • Pienas 1 stiklinė (-ės)
  • Vanduo 1 stiklinė (-ės)
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Pudingo milteliai Pagal skonį
  • Varškė 1 vnt

Eiga

  1. Viską(stiklinė pieno (200 ml), stiklinė vandens (200 ml) 2 kiaušiniai ,truputis druskos ir cukraus,1,5 stiklinė miltų) sumaišome dideliame dubenyje iki vientisos, skystokos tešlos. Paliekame kiek pastovėti. Kepame lietinius su labai labai mažu kiekiu aliejaus. Man iš šios normos paprastai išeina 6 (25-26 cm skersmens) dideli lietiniai arba 10-12 vnt. mažesnių (apie 20-21 cm skersmens) blynelių.
  2. Pudingą paruošiame pagal nurodymus ant pakuotės, tik imame pusę visų nurodytų produktų. Paruoštą pudingą kiek atvėsiname. Į pravėsusią masę dedame varškę ir viską labai gerai išsukame konditerine šluotele iki vientisos masės. Tepame idaro ant kiekvieno blynelio, susukame ir apkepiname keptuvėje kol gražiai paskrus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!