Bulvių pica

Bulvių mėgėjams patiks: ypač soti bulvių pica.

Bulvių mėgėjams patiks: ypač soti bulvių pica.

Ingredientai

Bulvės 700 g
Kiaušiniai 2 vnt
Miltai 2 šaukštas (-ai)
Česnakas 3 skiltelė (-ės)
Grietinė 3 šaukštas (-ai)
Gartyčios 1 arb. šaukštelis (-iai)
Kumpis arba dešra 200 g
Svogūnai 2 vnt
Paprika 1 vnt
Vyšniniai pomidoriukai 150 g
Sūris 170 g
Druska, pipirai Pagal skonį
  • 1

    Svogūnus supjaustyti žiedais, sudėti juostelėmis supjaustytą papriką ir lengvai apkepinti įbėrus truputi pipirų. Sudėti pjaustytą dešrą, išmaišyti ir išjunti viryklę;

  • 2

    Bulves sutarkuoti burokine tarka, sudėti česnaką, kiaušinius, miltus, druską, pipirus ir gerai išmaišyti.

  • 3

    Gautą masę tolygiai paskirstyti ant keptuvės ir kepti ant lėtos ugnies, apkepus atsargiai apversti;

  • 4

    Ant apkeptos picos viršaus sudėti apkepintus svogūnus ir paprikas;

  • 5

    Paviršių ištepti grietine ir garstyčių padažu, uždėti pjaustytus pomidorus, papriką, pabarstyti svogūnų laiškais;

  • 6

    Užberti tarkuotu sūriu ir uždengti keptuvę dangčiu ir kepti kol išsilydys sūris.

Panašūs receptai

Cepelinai su mėsa 45min
Kugelis 5min
Kugelis su vištiena 30min
Bulvių plokštainis 30min
Įdaryti bulvių „krepšeliai“ 30min
Cepelinai su obuolių įdaru 15min
Įdaryta bulvė 30min