Burokėlių užtepėlė

Ši burokėlių užtepėlė tinka visur, na gerai, beveik visur, į ją galima merkti agurko skiltelę, papriką, galima valgyti su salotomis, taip pat ši užtepėlė puikiai tiks kaip garnyras.

Ši burokėlių užtepėlė tinka visur, na gerai, beveik visur, į ją galima merkti agurko skiltelę, papriką, galima valgyti su salotomis, taip pat ši užtepėlė puikiai tiks kaip garnyras.

Ingredientai

Burokėliai 2 vnt
Lazdyno riešutai 1/2 stiklinė (-ės)
Svogūnas 1 vnt
Druska, pipirai Pagal skonį
Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)
Balzamikas 2 šaukštas (-ai)
Linų sėmenų aliejus 3 šaukštas (-ai)
  • 1

    Burokėlius išvirti;

  • 2

    Svogūną supjaustyti ir apkepinti keptuvėje su aliejumi;

  • 3

    Riešutus susmulkinti elektriniame kombaine, sudėti virtus burokėlius, apkepintus svogūnus, supilti linų sėmenų aliejų, druską, pipirus, sojos padažą, balzamiką ir viską susmulkinti;

  • 4

    Jei užtepėlė bus tirštoka, galima įpilti kelis šaukštus vandens.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Pikantiškos keptos bulvės 1val
Ukrainietiški virtiniai su bulvių įdaru 5min
Keptos bulvės su sezamo sėklomis 15min
Mėtiniai kuskuso kruopų bokšteliai 15min
Egzotiški ryžiai 5min
Cukinijų ir pomidorų apkepas 15min
Cukinijų ir morkų užkandėliai 5min