Čili troškinys

Aštrus troškinys puikiai tiks aštrų maistą mėgstantiems žmonėms.

Aštrus troškinys puikiai tiks aštrų maistą mėgstantiems žmonėms.

Ingredientai

Faršas 298 g
Čili pipiras 1 vnt
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
Svogūnas 1 vnt
Raudonosios pupelės 100 g
Pomidorų padažas 3 šaukštas (-ai)
Fermentinis sūris 80 g
Druska Pagal skonį
Petražolės Pagal skonį
Krapai Pagal skonį
  • 1

    Įkaitinti keptuvėje aliejų ir nuolatos maišant akepinti faršą.

  • 2

    Kai faršas apkeps, į keptuvę suberti smulkiai pjaustytą svogūną, smulkintą čili pipirą, prieskonius, druską bei česnaką. (Čili pipiro kiekį pasirinkite patys pagal skonį).

  • 3

    Viską šiek tiek pakepinti ir tada sudėti į puodą. Į bendrą masę supilti pupeles bei pomidorų padažą ir maišydami pavirkite ant nedidelės ugnies maždaug 10 min.

  • 4

    Įpylus sriubą į dubenėlius, apibarstyti tarkuotu sūriu.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Kepti ryžiai ispaniškai 1val
Cukinijos troškinys 1val
’tetrazzini’ spagečiai su voveraitėmis 15min
Kiauliena troškinta balto vyno ir garstyčių padaže su obuoliais ir salierais 15min
Chilli con carne 30min