Cinamoninės bandelės blynai

Skanu, kaip kepyklėlėje pirkta cinamoninė bandelė. Tik blyno formoje!

Skanu, kaip kepyklėlėje pirkta cinamoninė bandelė. Tik blyno formoje!

Ingredientai

Blynams. Miltai 200 g
Blynams. Kepimo milteliai 10 g
Blynams. Pienas 200 ml
Blynams. Aliejus 15 ml
Blynams. Didelis kiaušinis 1 vnt
Įdarui. Sviestas (išlydytas) 115 g
Įdarui. Rudasis cukrus 165 g
Įdarui. Maltas cinamonas 15 g
Glazūrai. Sviestas 60 g
Glazūrai. Kreminis sūris arba maskarponė 60 g
Glazūrai. Cukraus pudra 200 g
Glazūrai. Vanilės ekstraktas 5 ml
  • 1

    Pirmiausia paruoškite cinamoninį įdarą. Sumaišykite išlydytą sviestą, rudąjį cukrų ir cinamoną. Įdarą sudėkite į uždaromą maišiuką ir palikite ramybėje bent 20 min., kad įdaras galėtų sutirštėti.

  • 2

    Paruoškite blynų tešlą. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir įdėkite žiupsnelį druskos. Į sausus produktus įmaišykite pieną, aliejų ir lengvai išplaktą kiaušinį.

  • 3

    Paruoškite glazūrą. Į indą sudėkite sviestą ir sūrį. pakaitinkite mikrobangėse, kol išsilydys. Viską gerai sumaišykite. Tada sudėkite cukraus pudrą, vanilę ir viską dar kartą gerai sumaišykite.

  • 4

    Įkaitinkite keptuvę, įpilkite truputį aliejaus, kad blynai neprikeptų. Prakirpkite maišiuko su cinamoniniu įdaru galiuką, kad įdarą galėtumėt išspausti. Dėkite porą šaukštų blynų tešlos į keptuvę ir ant viršaus spiralės forma išspauskite cinamoninį įdarą. Kai pradės formuotis burbuliukai, blyną apverskite. Kiekvieną pusę kepkite apie 2 min., kol gražiai paruduos blyno kraštas.

  • 5

    Patiekdami šiuos blynus ant viršaus uždėkite šauktą šiltos, kreminės glazūros.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Cukrumi apkepti pekano riešutai 1val 30min
Blyneliai su bananais 30min