Cukinijų blynai

Naminiai ir minkšti blynai, kurių greitai nelieka.

Naminiai ir minkšti blynai, kurių greitai nelieka.

Ingredientai

Tarkuota cukinija 2 stiklinė (-ės)
Dideli kiaušiniai 2 vnt
Smulkintas svogūnas 2 šaukštas (-ai)
Miltai Pagal skonį
Parmezano sūris (tarkuotas) 30 g
Kepimo milteliai 1/2 arb. šaukštelis (-iai)
Druska 1/2 arb. šaukštelis (-iai)
Aliejus Pagal skonį
Raudonėlis 1 žiupsnelis
  • 1

    Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite tarkuotą cukiniją. Inde sumaišykite cukiniją, kiaušinius ir svogūną. Atskirame inde sumaišykite miltus, sūrį, kepimo miltelius, druską, raudonėlį. Gautą miltų masę po truputį įmaišykite į cukinijas, kol tešla taps vos drėgna.

  • 2

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite blynus, apie 2 - 3 min. vienai pusei, kol gražiai paruduos. Išimtus blynus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

  • 3

    Serviruokite su grietine.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Blyneliai su bananais 30min
Alaus tešlos vafliai 30min
Veganiški blyneliai 45min
Lietiniai su špinatų, varškės ir pelėsinio sūrio įdaru 15min
Įvairūs lietiniai 15min