Cukinijų blyneliai

Ar ragavot kada nors cukinijų blynelių? Kai atsibosta įprasta vakarienė ar pritrūksta idėjų, siūlome išmėginti cukinijų blynelių receptą.

Ar ragavot kada nors cukinijų blynelių? Kai atsibosta įprasta vakarienė ar pritrūksta idėjų, siūlome išmėginti cukinijų blynelių receptą.

Ingredientai

Tarkuota cukinija 2 stiklinė (-ės)
Kiaušiniai 2 vnt
Svogūnas 1 vnt
Miltai 6 šaukštas (-ai)
Permazano sūris 30 g
Mocarelos sūris 30 g
Druska Pagal skonį
  • 1

    Į dubenį sudėti sutarkuotą cukiniją, kiaušinius, supjaustytą svogūną, miltus, sutarkuotus permazano ir mocarelos sūrius, įberti druskos. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės;

  • 2

    Paruoštą masę dėti į įkaitintą keptuvę ir apkepti iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

  • 3

    Skanauti galima su grietinės ar česnakinių padažu.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Blyneliai su bananais 30min
Alaus tešlos vafliai 30min
Veganiški blyneliai 45min
Lietiniai su špinatų, varškės ir pelėsinio sūrio įdaru 15min
Įvairūs lietiniai 15min
Lietiniai su varške ir aguonomis 15min
Blyneliai su varškės - pudingo įdaru 15min