Cukinijų blyneliai

Ar ragavot kada nors cukinijų blynelių? Kai atsibosta įprasta vakarienė ar pritrūksta idėjų, siūlome išmėginti cukinijų blynelių receptą.

Ar ragavot kada nors cukinijų blynelių? Kai atsibosta įprasta vakarienė ar pritrūksta idėjų, siūlome išmėginti cukinijų blynelių receptą.

Ingredientai

Tarkuota cukinija 2 stiklinė (-ės)
Kiaušiniai 2 vnt
Svogūnas 1 vnt
Miltai 6 šaukštas (-ai)
Permazano sūris 30 g
Mocarelos sūris 30 g
Druska Pagal skonį
  • 1

    Į dubenį sudėti sutarkuotą cukiniją, kiaušinius, supjaustytą svogūną, miltus, sutarkuotus permazano ir mocarelos sūrius, įberti druskos. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės;

  • 2

    Paruoštą masę dėti į įkaitintą keptuvę ir apkepti iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

  • 3

    Skanauti galima su grietinės ar česnakinių padažu.

Panašūs receptai

Blyneliai su bananais 30min
Alaus tešlos vafliai 30min
Veganiški blyneliai 45min
Blynai su tunu ir saulėje džiovintais pomidorais 5min
Lietiniai su špinatų, varškės ir pelėsinio sūrio įdaru 15min
Įvairūs lietiniai 15min