Cukinijų laiveliai - picos

Lengvas patiekalas, puikiai tiks vakarėliams. Sveikesnė visų mėgstamos picos versija.

Lengvas patiekalas, puikiai tiks vakarėliams. Sveikesnė visų mėgstamos picos versija.

Ingredientai

Nedidelės cukinijos 6 vnt
  • 1

    Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių C. Į dideli kepimo indą įtieskite kepimo popierių.

  • 2

    Cukinijas perpjaukite per pusę išilgai, nusausinkite jų viršų ir sudėkite ant kepimo indo. Jeigu laiveliai nestovi - palyginkite jų dugną, nupjaudami ploną sluoksnį.

  • 3

    Sumaišykite alyvuogių aliejų ir trintą česnaką, šiuo mišiniu aptepkite cukinijas. Ant viršaus uždėkite marinara padažo ir paskirstykite. Cukinijų kraštus palikite be padažo.

  • 4

    Ant viršaus dėkite smulkintą mocarelos ir tarkuotą parmezano sūrius. Uždėkite dešrelių griežinėlius. Kepkite apie 12 - 18 min. (kepimo trukmė priklausys nuo cukinijų storio).

  • 5

    Pateikite karštas, apibarstę raudonėliu.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Mini pica 5min
Pica "saulutė" 15min
Pica, kepta keptuvėje 15min
Pica pagal oliverį 30min