Cukrumi apkepti pekano riešutai

Traškūs apkepti pekano riešutai

Traškūs apkepti pekano riešutai

Ingredientai

Kiaušiniai 1 vnt
Pekano riešutų puselės 450 g
Cukrus 1 stiklinė (-ės)
Vanduo 1 šaukštas (-ai)
Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Įkaitinkite orkaitę iki 120°C. Sviestu ištepkite vieną kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

  • 2

    Dubenyje išplakite kiaušinio baltymą su vandeniu kol suputos. Atskirame inde sumaišykite cukrų, druską ir cinamoną.

  • 3

    Pekano riešutus sumeskite į kiaušinio baltymus ir gerai išmaišę išvoliokite juos cukraus mišinyje. Tolygiai paskirstykite išvoliotus riešutus ant kepimo skardos.

  • 4

    Kepkite apie 1 valandą. Kas 15 minučių apversdami.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min
Meduolių ir bananų tortas 1val