Cukrumi apkepti pekano riešutai

Traškūs apkepti pekano riešutai

Traškūs apkepti pekano riešutai

Ingredientai

Kiaušiniai 1 vnt
Pekano riešutų puselės 450 g
Cukrus 1 stiklinė (-ės)
Vanduo 1 šaukštas (-ai)
Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Įkaitinkite orkaitę iki 120°C. Sviestu ištepkite vieną kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

  • 2

    Dubenyje išplakite kiaušinio baltymą su vandeniu kol suputos. Atskirame inde sumaišykite cukrų, druską ir cinamoną.

  • 3

    Pekano riešutus sumeskite į kiaušinio baltymus ir gerai išmaišę išvoliokite juos cukraus mišinyje. Tolygiai paskirstykite išvoliotus riešutus ant kepimo skardos.

  • 4

    Kepkite apie 1 valandą. Kas 15 minučių apversdami.

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min
Meduolių ir bananų tortas 1val
Tiramisu 45min
Trapus obuolių pyragas su varške 15min