Aviečių putėsiai
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.
Pirmiausia,perspėju Jus,kad padariau vieną klaidą,per anksti pradėjau pilti viršutinį sluoksnį aviečių želė,ir jis biškuti susimaišė su putėsiais. Palaukite kol pakankamai užstings. (6 porcijos)
Ingredientai
- Grietinėlė 200 ml
- Avietės Pagal skonį
- Želė 1 pakuotė (-ės)
- Želatina 5 vnt
- Želatina 5 arb. šaukštelis (-iai)
- Vanduo 100 ml
Eiga
- Padarome vieną pakelį aviečių žele ir išpilstome i stiklines. Laukiame kol užstings. Ištirpiname želatiną putėsiams,pašildome biškuti. Paimame 140 g. trintu aviečių (likusias paliekame kitam žele sluoksniui) ir sumaišome su želatiną. Suplakame grietinėle ir į ją įpilame trintas avietes su želatiną, dar biškuti paplakame. Užpilame antrą sluoksnį į stiklines. Palaukiame kol užstings.
- Darome trečią sluoksnį .Ištirpiname želtiną skirtą žele,pašildome.
- Pašildome puode trintas avietes su vandeniu ir įpilame želatiną, atvėsiname, užpilame trečią sluoksnį į stiklines.