Aviečių putėsiai

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Pirmiausia,perspėju Jus,kad padariau vieną klaidą,per anksti pradėjau pilti viršutinį sluoksnį aviečių želė,ir jis biškuti susimaišė su putėsiais. Palaukite kol pakankamai užstings. (6 porcijos)

Ingredientai

  • Grietinėlė 200 ml
  • Avietės Pagal skonį
  • Želė 1 pakuotė (-ės)
  • Želatina 5 vnt
  • Želatina 5 arb. šaukštelis (-iai)
  • Vanduo 100 ml

Eiga

  1. Padarome vieną pakelį aviečių žele ir išpilstome i stiklines. Laukiame kol užstings. Ištirpiname želatiną putėsiams,pašildome biškuti. Paimame 140 g. trintu aviečių (likusias paliekame kitam žele sluoksniui) ir sumaišome su želatiną. Suplakame grietinėle ir į ją įpilame trintas avietes su želatiną, dar biškuti paplakame. Užpilame antrą sluoksnį į stiklines. Palaukiame kol užstings.
  2. Darome trečią sluoksnį .Ištirpiname želtiną skirtą žele,pašildome.
  3. Pašildome puode trintas avietes su vandeniu ir įpilame želatiną, atvėsiname, užpilame trečią sluoksnį į stiklines.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!