Gardūs naminiai čeburekai

Šefo receptai
Įkėlė: Sau 11, 2018
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Išties labai gardūs, traškios tešlos naminiai čeburekai. Paprasčiau nebūna :)

Ingredientai

  • Miltai 500 g
  • Vanduo 400 ml
  • Aliejus 4 šaukštas (-ai)
  • Malta mėsa 500 g
  • Svogūnas 1 vnt
  • Prieskoniai Pagal skonį
  • Druska Pagal skonį

Eiga

  1. Tešlos ruošimas: miltus suberti į indą, į šiltą vandenį įpilti 4 šaukštus aliejaus, žiupsnelį druskos, tešlą labai labai labai gerai išminkyti. Turi gautis minkšta ir elastinga tešla;
  2. Mėsos ruošimas: naudojome maltą kalakutieną, tačiau tinka bet kokia malta mėsa, smulkiai supjaustome nedidelį svogūną, įberiame druskos, pipirų ir kitus mėgstamus prieskonius;
  3. Tešlą plonai iškočiojame ir formuojame čeburekus, kepame įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies, kad iškeptu mėsa.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!