Gardžiosios vištų krūtinėlės
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.
Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 4 vnt
- Pievagrybiai 400 g
- Špinatai 200 g
- Aliejus 100 ml
- Morkos 2 vnt
- Svogūnų laiškai 6 vnt
- Česnakas 3 skiltelė (-ės)
- Džiuvesėliai 100 g
- Fermentinis sūris 50 g
Eiga
- Užpilkite mėsą cheresu ir palaikykite 3 valandas (neturėjau chereso ir nemarinavau).
- Susmulkintus špinatus, sukapotus česnakus, smulkiai supjaustytus grybus, svogūnų laiškus ir tarkuotas morkas apkepinkite aliejuje, įberkite druskos, pipirų ir pakepinkite apie 10 min.
- Kiekviename mėsos gabalėlyje įpjaukite "kišenėlę", prikimškite ją paruošto įdaro, įpjovos kraštus susmeikite mediniais smeigtukais.
- Džiuvėsėlius sumaišykite su smulkiai tarkuotų sūriu. Įdarytas krūtinėles pasūdykite, apvoliokite džiūvėsių ir sūrio mišinyje ir kepkite aliejuje. Prieš tiekdami į stalą išimkite smeigtukus.