Gardžiosios vištų krūtinėlės

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Vištienos krūtinėlė 4 vnt
  • Pievagrybiai 400 g
  • Špinatai 200 g
  • Aliejus 100 ml
  • Morkos 2 vnt
  • Svogūnų laiškai 6 vnt
  • Česnakas 3 skiltelė (-ės)
  • Džiuvesėliai 100 g
  • Fermentinis sūris 50 g

Eiga

  1. Užpilkite mėsą cheresu ir palaikykite 3 valandas (neturėjau chereso ir nemarinavau).
  2. Susmulkintus špinatus, sukapotus česnakus, smulkiai supjaustytus grybus, svogūnų laiškus ir tarkuotas morkas apkepinkite aliejuje, įberkite druskos, pipirų ir pakepinkite apie 10 min.
  3. Kiekviename mėsos gabalėlyje įpjaukite "kišenėlę", prikimškite ją paruošto įdaro, įpjovos kraštus susmeikite mediniais smeigtukais.
  4. Džiuvėsėlius sumaišykite su smulkiai tarkuotų sūriu. Įdarytas krūtinėles pasūdykite, apvoliokite džiūvėsių ir sūrio mišinyje ir kepkite aliejuje. Prieš tiekdami į stalą išimkite smeigtukus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!