Arbatos punšas

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 24, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val.

Ingredientai

  • Cukrus 125 g
  • Citrinų sultys 1 vnt
  • Vynas baltas Pagal skonį
  • Arbata Pagal skonį
  • Ledukai 6 kubelis (-iai)
  • Razinos Pagal skonį

Eiga

  1. Cukrų užpilame citrinos sultinis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
  2. Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
  3. Į taures išpilstome arbatą, įdedame nuplikytų razinų, ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną, kad gėrimas nesusimaišytų.
  4. Prieš geriant išmaišome.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!