Grikių maltinukai

Ar mėgstate grikius? Siūlome išmėginti gardžiuosius grikių maltinukus – sveika, gardu ir greitai paruošiama. Jei gamindami įbersite mėsos prieskonių, niekas nesupras, kad juose nėra mėsos. Tad kviečiame pasiraitoti rankoves ir kibti į maltinukų gamyba.

Ar mėgstate grikius? Siūlome išmėginti gardžiuosius grikių maltinukus – sveika, gardu ir greitai paruošiama. Jei gamindami įbersite mėsos prieskonių, niekas nesupras, kad juose nėra mėsos. Tad kviečiame pasiraitoti rankoves ir kibti į maltinukų gamyba.

Ingredientai

Grikiai 200 g
Svogūno 1 vnt
Morka 1 vnt
Krakmolas 6 šaukštas (-ai)
Druska, pipirai Pagal skonį
  • 1

    Paimti apie 200 g nevirtų grikių;

  • 2

    Grikius išvirti ir sugrūsti su bulvių grūstuve;

  • 3

    Svogūną supjaustyti, morką sutarkuoti ir kartu apkepti keptuvėje;

  • 4

    Sudėti grikius, įmušti kiaušinius, sudėti mėgstamus prieskonius, druską, krakmolą ir viską gerai išmaišyti;

  • 5

    Šaukštu suformuoti maltinukus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Ukrainietiški virtiniai su bulvių įdaru 5min
Cukinijų ir pomidorų apkepas 15min
Cukinijų ir morkų užkandėliai 5min
Virtiniai su spanguolėmis 5min
Cukinijų blyneliai 5min
Gaivios sveikuoliškos salotos 5min
Žiedinis kopūstas su Bechamel padažu 15min