Grikių maltinukai

Ar mėgstate grikius? Siūlome išmėginti gardžiuosius grikių maltinukus – sveika, gardu ir greitai paruošiama. Jei gamindami įbersite mėsos prieskonių, niekas nesupras, kad juose nėra mėsos. Tad kviečiame pasiraitoti rankoves ir kibti į maltinukų gamyba.

Ar mėgstate grikius? Siūlome išmėginti gardžiuosius grikių maltinukus – sveika, gardu ir greitai paruošiama. Jei gamindami įbersite mėsos prieskonių, niekas nesupras, kad juose nėra mėsos. Tad kviečiame pasiraitoti rankoves ir kibti į maltinukų gamyba.

Ingredientai

Grikiai 200 g
Svogūno 1 vnt
Morka 1 vnt
Krakmolas 6 šaukštas (-ai)
Druska, pipirai Pagal skonį
  • 1

    Paimti apie 200 g nevirtų grikių;

  • 2

    Grikius išvirti ir sugrūsti su bulvių grūstuve;

  • 3

    Svogūną supjaustyti, morką sutarkuoti ir kartu apkepti keptuvėje;

  • 4

    Sudėti grikius, įmušti kiaušinius, sudėti mėgstamus prieskonius, druską, krakmolą ir viską gerai išmaišyti;

  • 5

    Šaukštu suformuoti maltinukus ir kepti įkaitintame aliejuje.

Panašūs receptai

Lašiša su klevų sirupu 30min
Silkė su agurkų salotomis 5min
Kūčiukai 30min
Tuno keksiukai 15min