Grilyje keptos krevetės

Vis labiau populiarėja grilyje keptos jūrų gėrybės. Dūmo skonį turinčios krevetės ne tik lengvai ir greitai paruošiama, bet ir be galo skanus delikatesas.

Vis labiau populiarėja grilyje keptos jūrų gėrybės. Dūmo skonį turinčios krevetės ne tik lengvai ir greitai paruošiama, bet ir be galo skanus delikatesas.

Ingredientai

Druska 1 šaukštas (-ai)
Pipirai Pagal skonį
Malta paprika 1 arb. šaukštelis (-iai)
Alyvuogių aliejus 2 šaukštas (-ai)
Citrinų sultys 2 arb. šaukštelis (-iai)
Krevetės 1 kg
Citrina 1 vnt
  • 1

    Pirmiausia reikia pasiruošti marinatą: nedideliame inde sutrinti česnaką su druska. Įmaišyti pipirus ir paprikos miltelius, įpilti alyvuogių aliejaus ir citrinos sultis. Viską išmaišyti;

  • 2

    Pasiruoštu marinatu apšlakstyti jau išlukštentas krevetes ir palikti marinuotis bent 30 minučių;

  • 3

    Kepti didelėje kaitroje ant grotelių ar iešmų 2-3 minutes iš abiejų pusių.

  • 4

    Patiekti su citrinos grežinėliais.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Keptos krevetės su kokosais ir alumi 45min
Gruzdintos krevetės japoniškai 15min
Marinuotos krevetės ant griliaus 45min
Kalmarų žiedai tešloje 30min
Krevečių vėrinukai 2val
Kokosinės krevetės 30min
Midijos balto vyno padaže 5min