Gruzdinti bananai

Pasilepinkite bananų desertu, kurį pasigaminsite vos per 15 minučių!

Pasilepinkite bananų desertu, kurį pasigaminsite vos per 15 minučių!

Ingredientai

Bananai 8 vnt
Miltai 260 g
Kepimo milteliai 1/2 arb. šaukštelis (-iai)
Druska 10.5 arb. šaukštelis (-iai)
Vanduo 23 stiklinė (-ės)
Žalioji citrina 1 vnt
Aliejus Pagal skonį
Cukraus pudra Pagal skonį
  • 1

    Dubenyje sumaišykite 200 g paprastų miltų ir 60 g ryžių miltų (jei neturite, tiks ir paprasti), kepimo miltelius ir druską. Įpilkite vandens, kad gautųsi tiršta, lipni tešla. Viską gerai išmaišykite kartu su tarkuota žaliosios citrinos žievele.

  • 2

    Įkaitinkite puodą su aliejumi.

  • 3

    Nuluptus bananus kelis kartus pavolioti tešlos masėje. Bananą dėti į verdantį aliejų ir virti tol, kol tešla įgaus aukso spalvą ir bus traški. Iškeptus bananus galima padėti ant popieriaus, kad nebūtų aliejaus. Bananus apibarstyti cukraus puta ir pagardinti išspaustos žaliosios citrinos sultimis.

  • 4

    Kartu su bananais labai tiks ir jūsų mėgstami ledai. Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Minkštieji sausainiai su šokolado gabaliukais 30min
Morkų pyragas 30min
Gervuogių pyragėlis 1val 30min
Cukrumi apkepti pekano riešutai 1val 30min
Obuolių pyragas su traškia riešutų plutele 15min