Grybai su bulvėmis

Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Skanusis receptas

Ingredientai

  • Voveraitės 300 g
  • Bulvės 250 g
  • Sviestas 50 g
  • Svogūnas 2 vnt
  • Česnakų skiltelės 2 vnt
  • Kiaušiniai 3 vnt
  • Vynas baltas 1 šaukštas (-ai)
  • Parmezano sūris 2 šaukštas (-ai)
  • Petražolės 2 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Juodieji pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Baravykus maždaug 30 min. pamirkykite labai mažame kiekyje vandens, išimkite ir labai smulkiai supjaustykite ir pakepinkite erdvioje keptuvėje įkaitintame svieste kartu su smulkiai pjaustytais svogūnais, česnako skiltelėmis. Pridėkite voveraites ir viską dar trumpai patroškinkite. Pagal skonį įdėkite druskos. Kiaušinius išplakite su šaukštu vandens,kuriame mirko baravykai, šaukštu baltojo vyno ir labai smulkiai sutarkuotu sūriu. Bulves išvirkite, nupilkite vandenį, kuriame virė, sumaišykite su troškintais grybais, sudėkite į ugniai atsparų indą ir viską užpilkite kiaušinių mase. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 25 minutes. Prieš patiekdama apibarstykite smulkiai sukapotomis petražolėmis.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!