Gvakamolė

Gvakamolės padažą pritaikysite ne vienam užkandžiui.

Gvakamolės padažą pritaikysite ne vienam užkandžiui.

Ingredientai

Avokadai 4 vnt
Citrina 1 vnt
Pomidoras 1 vnt
Druska 1 šaukštas (-ai)
Juodieji pipirai 1 šaukštas (-ai)
Česnakas 1 skiltelė (-ės)
Kalendra Pagal skonį
  • 1

    Perpjaukite avokadus pusiau ir išimkite jų kauliukus. Avokadų masę atskirkite nuo odelės ir sudėkite į didelį dubenį bei pamaišykite.

  • 2

    Įdėkite smulkiai supjaustytą pomidorą ir smulkintą česnako skiltelę.

  • 3

    Dėkite kapotą kalendrą. Viską pagardinkite druska (geriausia jūros druska) ir pipirais. Gautą masę gerai išmaišykite ir paragaukite. Jie trūksta skonio – dar kartą pagardinkite prieskoniais.

  • 4

    Šis padažas puikiai tiks su bulvių traškučiais arba tortilijomis.

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min