Įdaryti pomidorai
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.
Ingredientai
- Pomidorai 5 vnt
- Džiuvesėliai 50 g
- Lydytas sūrelis 40 g
- Fermentinis sūris 40 g
- Varškės sūris 40 g
Eiga
- Paėmiau 5 nedidelius pomidorus, perpjoviau juos išilgai pusiau. Išėmiau vidurinę dalį su sėklom (kadangi buvau alkana, kaip begemotas, tai iškart tą išimtą dalį susigrūdau į burną. Kitaip nežinau, ar būčiau sulaukusi, kol iškeps...). Į pomidorų vidų įbėriau po trečdalį arbatinio šaukštelio maltų džiūvėsėlių, kad sugertų drėgmę, ir ant jų dėjau po šaukštą įdaro. Įdarui sumaišiau lygiom dalim (5 pomidorams maždaug po 40 g): lydytą sūrelį, tarkuotą fermentinį sūrį, susmulkintą Stiltoną (jo pirkti yra tik Rimi) bei varškės sūrelį. Viską kepiau 180 laipsnių orkaitėje, laiko nematavau, tiesiog su šakute pabadžiau, ar minkšti.