Jautienos antrekotas

Jautienos antrekotas tai vertingiausia jautienos dalis, kuri naudojama kepsnių ir didkepsnių gamyboje.

Jautienos antrekotas tai vertingiausia jautienos dalis, kuri naudojama kepsnių ir didkepsnių gamyboje.

Ingredientai

Jautienos kumpis 900 g
Alyvuogių aliejus 8 šaukštas (-ai)
Mairūnas 2 šaukštas (-ai)
Lauro lapai 3 šaukštas (-ai)
Rozmarinas 3 šaukštas (-ai)
Čiobreliai 3 šaukštas (-ai)
Druska, pipirai Pagal skonį
  • 1

    Prieskonines žoleles susmulkinti ir sumaišyti;

  • 2

    Jautienos antrekotą apibarstyti druska bei pipirais;

  • 3

    Įtrinti smulkintomis žolelėmis ir palaikyti 40 min;

  • 4

    Kepti ant ugnies apie 15 min.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Kepti kiaulienos karbonadai su šalavijais 1val
Kepta jautiena su grybais 45min
Kepta jautiena su grybų ir vyno padažu 45min
Kiaulienos kepsnys su abrikosais 45min
Kiaulienos kepsnys su obuolių sidro padažu 30min
Kepta kiaulienos karka 30min
Vištienos kepsneliai 15min