Jautienos troškinys

Puikus jautienos troškinys! Paprastai pagaminamas, tačiau sultingas ir labai skanus! 

Puikus jautienos troškinys! Paprastai pagaminamas, tačiau sultingas ir labai skanus! 

Ingredientai

Jautiena 400 g
Bulvės 5 vnt
Daržovių Sultinys 1 stiklinė (-ės)
Svogūnas 2 vnt
Česnakas 3 skiltelė (-ės)
Paprika 3 vnt
Pomidorų padažas 100 ml
Druska, pipirai Pagal skonį
Rozmarinai Pagal skonį
  • 1

    Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite dideliais kubeliais. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.

  • 2

    Paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais, česnako skilteles smulkiai sukapokite. Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite mėsos kubelius, paprikas, česnaką ir maišydami ant silpnos ugnies kepinkite maždaug 5-7 minutes.

  • 3

    Supilkite sultinį ir pomidorų padažą. Pasūdykite, pabarstykite pipirais ir rozmarinais. Uždenkite ir ant silpnos ugnies troškinkite 30 minučių.

  • 4

    Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir virkite sūdytame vandenyje 7–8 minutes. Nukoškite, sudėkite į puodą su mėsa ir troškinkite dar 10 minučių

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Netikras zuikis su špinatais 30min
Kiaušinių - faršo vyniotinis 30min
Mėsainiai 15min
Kukuliai "ežiukai" 30min