Jūros lydeka tešloje

Porcijos:
1 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Paprastas, tradicinis, tačiau visuomet gardus žuvies iškepimo ir patiekimo būdas bei receptas.

Ingredientai

  • Jūros lydeka 500 g
  • Kiaušinis 1 vnt
  • Miltai 1 stiklinė (-ės)
  • Svogūnas 1 vnt
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį
  • Aliejus Pagal skonį

Eiga

  1. Žuvį supjaustyti mažais gabaliukais, išrinkti kaulus.
  2. Apibarstyti pipirais, druska ir maltais lauro lapeliais. Sutarkuoti svogūną, gautą tyrelę sudėti į žuvį ir atsargiai išmaišyti, perdaug nemaigant.
  3. Iš kiaušinio, miltų, bei trupučiuko druskos paruošti skystoką tešlą. Į ją pavilgyti kiekvieną žuvies gabaliuką ir kepti aliejuje.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!