Kalėdų marcipanai

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Labai saldūs, maži momentai.

Ingredientai

  • Grietinėlė 100 ml
  • Miltai 30 g
  • Migdolai 50 g
  • Cukraus pudra 300 g

Eiga

  1. Nuolat maišydami užvirkite grietinėlę ir miltus. Leiskite mišiniui atvėsti. Migdolus smulkiai sumalkite ir sumaišykite su miltų mase. Paskui į mišinį berkite cukraus miltelių, kol tešla taps tąsi.
  2. Iš šios tešlos galite padaryti marcipanines figųrėles, marcipanų batonėlius su įdaru ar marcipanus su šokoladu.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!