Kanapių pienas

Šefo receptai
Įkėlė: Gruod 1, 2016
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Ingredientai

  • Kanapės 200 g
  • Vanduo 1 l
  • Druska Pagal skonį
  • Malti pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Išsijotas kanapes nuplauti, išdžiovinti, trumpai paskrudinus orkaitėje ir sugrūsti grūstuve, kol gaunasi tirštoka košė. Po to sudėti ją į dubenį ir užpilti virintu vandeniu.
  2. Pasūdyti, pagardinti maltais pipirais, gerai išmaišyti ir palikti nusistovėti. Tirščius išsunkti pro drobinį maišelį, o pieną supilti į molinį ąsotį.
  3. Į stalą kanapių pieną patiekti atvėsintą. Vagyti su bulvėmis, virtomis su lupena.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!