Kanapių spirgutis

Ingredientai

Kanapės 200 g
Druska Pagal skonį
Malti pipirai Pagal skonį
  • 1

    Kanapių sėklas nuplauti, išdžiovinti ir pakepinti sausoje keptuvėje maišant kol nežymiai paskrunda. Dar karštas suberti į grūstuvą ir grūsti, kol pasidarys pilkšvos spalvos kanapių miltų masė.

  • 2

    Paskaninti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.

  • 3

    Kanapių spirgutį valgyti su neluptomis virtomis ar orkaitėje keptomis bulvėmis.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min
Skanieji kiaulienos suktinukai 5min
Špinatiniai gnocchi 30min
Bruschett’ai su mocarella ir saulėje džiovintais pomidorais 15min
Bruschett’ai su baklažanais 15min
Marinuotos juodosios alyvuogės 30min