Karamelinės morkytės su medumi

Gardžios karamelizuotos morkytės tiks kaip užkandis jaukiam vakarui ir kaip garnyras prie sotaus kepsnio.

Gardžios karamelizuotos morkytės tiks kaip užkandis jaukiam vakarui ir kaip garnyras prie sotaus kepsnio.

Ingredientai

Nedidelės morkos 8 vnt
Apelsinų sultys 30 ml
Medus 2 arb. šaukštelis (-iai)
Čiobreliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Morkas nuplauti, dėti į verdantį vandenį ir apvirti;

  • 2

    Į keptuvę supilti išspaustas vieno apelsino sultis, sudėti medų, čiobrelius, apvirtas morkas;

  • 3

    Kaitinti kol morkos karamelizuosis;

  • 4

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Pikantiškos keptos bulvės 1val
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min