Karamelinės morkytės su medumi

Gardžios karamelizuotos morkytės tiks kaip užkandis jaukiam vakarui ir kaip garnyras prie sotaus kepsnio.

Gardžios karamelizuotos morkytės tiks kaip užkandis jaukiam vakarui ir kaip garnyras prie sotaus kepsnio.

Ingredientai

Nedidelės morkos 8 vnt
Apelsinų sultys 30 ml
Medus 2 arb. šaukštelis (-iai)
Čiobreliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Morkas nuplauti, dėti į verdantį vandenį ir apvirti;

  • 2

    Į keptuvę supilti išspaustas vieno apelsino sultis, sudėti medų, čiobrelius, apvirtas morkas;

  • 3

    Kaitinti kol morkos karamelizuosis;

  • 4

    Skanaus!

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Pikantiškos keptos bulvės 1val
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min
Skanieji kiaulienos suktinukai 5min
Špinatiniai gnocchi 30min
Bruschett’ai su mocarella ir saulėje džiovintais pomidorais 15min
Bruschett’ai su baklažanais 15min