Kavos skonio cirtinų likeris

Kavos ir citrinų skonio degtinės užpiltinė.

Kavos ir citrinų skonio degtinės užpiltinė.

Ingredientai

Degtinė 1 l
Citrina 2 vnt
Kavos pupelės 20 vnt
Cukrus 1/2 stiklinė (-ės)
  • 1

    Citrinų žievelėse peiliu padaryti įpjovas, į kurias įspausti kavos pupeles;

  • 2

    Citrinas sudėti į stiklinį indą, apiberti cukrumis bei užpilti degtine;

  • 3

    Indą uždengti dangčiu ir palikti tamsioje, vėsioje vietoje, tačiau retkarčiais nepamirškite indą suplakti;

  • 4

    Taip laikyti apie 2 sav. tačiau kuo ilgiau laikysite, tuo užpilas bus skanesnis;

  • 5

    Po 2 savaičių užpilą išpilstyti į stiklinius butelius.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Labai skanus sangria vynas 30min
Balta sangrija su vaisiais 5min
Karštas kalėdinis vynas 5min
Mojito kokteilis 5min
Klasikinis karštas vynas 5min
Kokteilis "aperityvas" 5min
Šilauogių – aviečių kriušonas 5min