Kebabai

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 29, 2016
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Ingredientai

  • Faršas 500 g
  • Obuoliai 1 vnt
  • Batonas 1 vnt

Eiga

  1. Obuolį sutarkuoti smulkia tarka. Į faršą sudėti obuolį, batono trupinius, druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį.
  2. Suformuoti rutuliukus ir pastatyti į šaldytuvą 30 min. Tuo metu medinius iešmelius sumerkti į vandenį.
  3. Mėsą aplipdyti ant iešmelių, formuojant pailgus kebabus.
  4. Kepti orkaitėje, grilio funkcija, kol gražiai apskrus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!