Kefyro blyneliai
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.
Stori bei gardūs blynai!
Ingredientai
- Kefyras 250 ml
- Miltai 1 skiltelė (-ės)
- Kiaušinis 1 vnt
- Medus 1 šaukštas (-ai)
- Kokosų aliejus 1 šaukštas (-ai)
- Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Soda 1 arb. šaukštelis (-iai)
- Aliejus kepimui Pagal skonį
Eiga
- Skysta medų ir kokosų aliejų plaku su kiaušiniu iki putų. Jei medus kietas jį garinti ant garų kartu su kokosų aliejumi, kol paskystės.
- Į puodelį kefyro įdedu šaukštelį sodos (tam, kad soda nusigesintų) ir viską išmaišom kiaušinio plakinyje.
- Kepimo miltelius sumaišau su miltais ir druska ir viska suberiu į mišinį. Tešla turi atrodyti gumuluota, pilna oro.
- Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštelį kokosų aliejaus. Tešla dėti su šauktu, vienas blynas vienas šaukštas