Kepenėlių salotos

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
45 min.

Jei turite laiko ir kantrybės, rekomenduojame visus ingredientus supjaustyti kuo smulkiau. Salotas patiekti šaltas ar bent jau kambario temperatūros.

Ingredientai

  • Kepenėlės 500 g
  • Morkos 2 vnt
  • Svogūnas 2 vnt
  • Marinuoti agurkai 3 vnt
  • Konservuoti žirneliai 1 skardinė (-ės)
  • Majonezas 3 šaukštas (-ai)
  • Druska Pagal skonį
  • Pipirai Pagal skonį

Eiga

  1. Kepenėles išvirti, atvėsinti, smulkiai supjaustyti (o dar geriau, jeisutarkuosite) ;
  2. Svogūnus supjaustyti žiedais, morkas sutarkuoti ir apkepinti keptuvėje, atvėsinti;
  3. Marinuotus agurkus supjaustyti kubeliais;
  4. Viską sudėti į dubenį, suberti konservuotus žirnelius, įberti druskos, pipirų ir įdėti majonezo. Išmaišyti;
  5. Skanaus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!