Karbonadai užkepti sūriu ir morkomis

Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
1 val. 30 min.

Valgome su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais. Labai skanu!

Ingredientai

  • Kiauliena 500 g
  • Kiaušiniai 1 vnt
  • Džiuvesėliai 1 stiklinė (-ės)
  • Morkos 2 vnt
  • Fermentinis sūris 100 g
  • Majonezas 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Mėsą supjaustome norimo storio gabaliukais, išmušame, pasūdome, pabarstome pipirais, apšlakstome aliejumi ir paliekame valandai pasimarinuoti.
  2. Po valandos kiekvieną gabalėlį pamirkome kiaušinio plakinyje ir džiūvėsiuose, kepame karštuose riebaluose, kol iškeps.
  3. Nuskutame ir sutarkuojame morkas, taip pat sutarkuojame sūrį, sumaišome su morkų tarkiais ir įdedame majonezo. Gautą masę tepame ant karbonadų.
  4. Viską šauname į karštą orkaitę. Pakepiname 10 min., kol gražiai išsilydys sūris.
  5. Skanaus!

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!