Kepta kriaušė su džiovintais viaisiais ir riešutais

Šefo receptai
Įkėlė: Lapk 30, 2016
Porcijos:
2 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Sveikuoliškas desertas puikiai tinkantis diabetikams ir tiems, kurie vengia vartoti cukrų. Gali būti patiektas kaip pagrindinis patiekalas, užkandis ar desertas.

Ingredientai

  • Kriaušės 2 vnt
  • Graikiniai riešutai Pagal skonį
  • Tarkuotas sūris 100 g
  • Džiovinti vaisiai Pagal skonį
  • Medus 2 šaukštas (-ai)

Eiga

  1. Kriaušę perpjauname per pus ir išpjauname šiek tiek vietos įdarui, tuo tarpu išimdami sėklytes.
  2. Riešutus ir džiovintus vaisius (gali būti įvairių rūšių) susmulkiname į mažesnius gabalėlius ir sudedame į kriaušės vidų.
  3. Ant viršaus užpilame šaukštą medaus (šiek tiek pakaitiname medų) ir užbarstome tarkuoto sūrio. Naudokite tik kietą sūri (Džiugas puikiai tiks).
  4. Kepame kriaušes 30min 160 laipsnių tempertaūroje, arba kol išsilydis sūris.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!