Kepti avižiniai batonėliai

  • 45min
  • 6 porcijos

Kai reikia skubiai užkąsti, rinkitės sveiką avižinių paplotėlių užkandį!

Kai reikia skubiai užkąsti, rinkitės sveiką avižinių paplotėlių užkandį!

Ingredientai

Avižos 200 g
Kiaušiniai 4 vnt
Pienas 200 ml
Medus 50 g
Maltas cinamonas 1 šaukštas (-ai)
Druska 1 žiupsnelis
Kepimo milteliai 1 arb. šaukštelis (-iai)
Varškė 200 g
  • 1

    Kiaušinius sumaišykite su pusiau riebia varške ir medumi. Supilkite pieną.

  • 2

    Avižinius dribsnius sumaišykite su cinamonu ir kepimo milteliais ir suberkite į kiaušinių-pieno masę. Išmaišykite, pasūdykite ir palikite pastovėti 10 min.

  • 3

    Viską supilkite į kepimo popieriumi išklotą formą – svarbu, kad nebūtų labai aukštas sluoksnis. Dėkit į orkaitę ir kepkite apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje (kol gražiai apskrus).

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Šviesusis tinginys 15min
Prancūziškas batonas su sūriu 15min
Avižiniai sausainiai su riešutais 30min
Naminiai kokosiniai sausainiai 30min