Kepti briuseliniai kopūstai su česnakiniu padažu

Briuselinių kopūstų užkandis su padažu patiks visai šeimai!

Briuselinių kopūstų užkandis su padažu patiks visai šeimai!

Ingredientai

Briuselio kopūstai 400 g
Majonezas 2 šaukštas (-ai)
Grietinė 3 šaukštas (-ai)
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
Cukrus 1 arb. šaukštelis (-iai)
Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
Citrinų sultys 1/2 arb. šaukštelis (-iai)
  • 1

    Briuselinius kopūstus nuplauti, perpjauti pusiau, suberti į skardą ir kepti įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.

  • 2

    Česnakinio padažo paruošimui reikia sumaišyti majonezą su grietine, įspausti česnako skilteles, įberti druskos ir cukraus. Įpilti citrinų sulčių. Viską gerai sumaišyti ir patiekti su keptais briuseliniais kopūstais.

  • 3

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min