Kiaulienos kepsnys su obuolių sidro padažu

Šefo receptai
Įkėlė: Geg 5, 2017
Porcijos:
4 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
30 min.

Kiaulienos kepsnio receptas.

Ingredientai

  • Kiaulienos nugarinė 4 vnt
  • Alyvuogių aliejus 3 šaukštas (-ai)
  • Paukštienos prieskoniai 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Vorčesterio padažas 3 šaukštas (-ai)
  • Obuolių sidras 250 ml
  • Cheresas 1 stiklinė (-ės)

Eiga

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C.
  2. Naudodami keptuvę, kurią galima kišt į orkaitę, ant viryklės įkaitinkite aliejų. Tuo tarpu išpjovas apibarstykite druska, pipirais, česnakinais prieskoniais ir vištienos prieskoniais. Karštame aliejuje apkepkite kol abi pusės paruduos. Mėsos gabaliukus apšlakstykite Vorčesterio padažu ir į keptuvę supilkite obuolių sidrą.
  3. Kepkite įkaitintoje orkaitėje dar 30 minučių.
  4. Ištraukite mėsą, o keptuvę perkelkite ant viryklės ant vidutinės ugnies. Supilkite vyną ir maišydami virinkite kol padažas sutirštės.
  5. Patiekite padažą užpylę ant mėsos.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!