Kiaušinių - faršo vyniotinis

Ingredientai

Kiaušiniai 6 vnt
Majonezas 250 g
Faršas 500 g
Svogūnas 1 vnt
  • 1

    Kiaušinius 5 sumaišyti su majonezu ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gauti gražus minkštas omletinis pagrindas.

  • 2

    Ant pagrindo paskleisti įdarą: faršą, sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska ir pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukti į vyniotinį. Vyniojasi labai lengvai. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Panašūs receptai

Dešrelės su sūriu ir šonine 15min
Netikras zuikis su špinatais 30min
Mėsainiai 15min
Kukuliai "ežiukai" 30min
Tinginių balandėliai 1val 30min
Liulia kebabas 15min
Mėsos pyragas 30min