Krevečių vėrinukai

Krevečių receptas.

Krevečių receptas.

Ingredientai

Didžiosios tigrinės krevetės 450 g
Adžiga 2 šaukštas (-ai)
Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
Cukrus 2 šaukštas (-ai)
Laimas 1 vnt
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • 1

    Šaldytas krevetes atitirpinti, nuimti uodegėles.

  • 2

    Iš adžikos, sojų padažo, cukraus, laimo sulčių ir susmulkinto česnako sumaišyti marinatą, kuriuo užpilti krevetes ir palikti mažiausiai 2 val. marinuotis.

  • 3

    Išėmus krevetes iš marinato, jas susmeigti ant medinių iešmelių (iešmelius prieš tai pamirkyti vandenyje apie 15 min.). Krevečių vėrinukus kepti orkaitėje grilio funkcija apie 10 min.

  • 4

    Pateikti su virtais ryžiais ir mėgstamu padažu. P.S. Išėmusi krevetes, likusį marinatą trumpai pakaitinau keptuvėje, gavosi aštrus, bet skanus padažas.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Keptos krevetės su kokosais ir alumi 45min
Gruzdintos krevetės japoniškai 15min
Marinuotos krevetės ant griliaus 45min
Kalmarų žiedai tešloje 30min
Kokosinės krevetės 30min
Midijos balto vyno padaže 5min
Lašišos omletas 15min