Krevečių receptas.

Ingredientai

Didžiosios tigrinės krevetės 450 g
Adžiga 2 šaukštas (-ai)
Sojos padažas 2 šaukštas (-ai)
Cukrus 2 šaukštas (-ai)
Laimas 1 vnt
Česnakas 2 skiltelė (-ės)
  • 1

    Šaldytas krevetes atitirpinti, nuimti uodegėles.

  • 2

    Iš adžikos, sojų padažo, cukraus, laimo sulčių ir susmulkinto česnako sumaišyti marinatą, kuriuo užpilti krevetes ir palikti mažiausiai 2 val. marinuotis.

  • 3

    Išėmus krevetes iš marinato, jas susmeigti ant medinių iešmelių (iešmelius prieš tai pamirkyti vandenyje apie 15 min.). Krevečių vėrinukus kepti orkaitėje grilio funkcija apie 10 min.

  • 4

    Pateikti su virtais ryžiais ir mėgstamu padažu. P.S. Išėmusi krevetes, likusį marinatą trumpai pakaitinau keptuvėje, gavosi aštrus, bet skanus padažas.

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Lašiša su klevų sirupu 30min
Vištiena bbq 30min
Marinuotos krevetės ant griliaus 45min