Krevetės paprastai

Kai norisi nustebinti antrą pusę, visuomet sugrįžtu prie vieno mylimiausių savo patiekalų - krevečių. Jas paruošti neužtrunka, tačiau skonis tikrai gurmaniškas. Puikiai dera su vyno taure ir yra labai sveikos. Net pirmą kartą ragaujantys būna sužavėti!

Kai norisi nustebinti antrą pusę, visuomet sugrįžtu prie vieno mylimiausių savo patiekalų - krevečių. Jas paruošti neužtrunka, tačiau skonis tikrai gurmaniškas. Puikiai dera su vyno taure ir yra labai sveikos. Net pirmą kartą ragaujantys būna sužavėti!

Ingredientai

Krevetės 20 g
Alyvuogių aliejus 4 šaukštas (-ai)
Sviestas 2 šaukštas (-ai)
Česnakas 5 skiltelė (-ės)
  • 1

    Sutriname česnako skilteles su druska iki košelės

  • 2

    Supilame į keptuvę aliejų, išlydome sviestą.

  • 3

    Sumetame nelukštentas krevetes ir pakepame apie porą minučių.

  • 4

    Sudedame česnaką su druska.

  • 5

    Pakepame pavartant dar kokias 3-4 minutes, kol krevetės tampa rausvos. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jas pasirado sunku nulupti.

  • 6

    Valgant pirmiausia nuraukite galvą, tada išlukštenkite ir mėgaukitės skoniu!

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Keptos krevetės su kokosais ir alumi 45min
Gruzdintos krevetės japoniškai 15min
Marinuotos krevetės ant griliaus 45min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min
Alaus tešlos vafliai 30min
Skanieji kiaulienos suktinukai 5min