Krevetės paprastai

Kai norisi nustebinti antrą pusę, visuomet sugrįžtu prie vieno mylimiausių savo patiekalų - krevečių. Jas paruošti neužtrunka, tačiau skonis tikrai gurmaniškas. Puikiai dera su vyno taure ir yra labai sveikos. Net pirmą kartą ragaujantys būna sužavėti!

Kai norisi nustebinti antrą pusę, visuomet sugrįžtu prie vieno mylimiausių savo patiekalų - krevečių. Jas paruošti neužtrunka, tačiau skonis tikrai gurmaniškas. Puikiai dera su vyno taure ir yra labai sveikos. Net pirmą kartą ragaujantys būna sužavėti!

Ingredientai

Krevetės 20 g
Alyvuogių aliejus 4 šaukštas (-ai)
Sviestas 2 šaukštas (-ai)
Česnakas 5 skiltelė (-ės)
  • 1

    Sutriname česnako skilteles su druska iki košelės

  • 2

    Supilame į keptuvę aliejų, išlydome sviestą.

  • 3

    Sumetame nelukštentas krevetes ir pakepame apie porą minučių.

  • 4

    Sudedame česnaką su druska.

  • 5

    Pakepame pavartant dar kokias 3-4 minutes, kol krevetės tampa rausvos. Svarbu nesudeginti česnako ir neperkepti krevečių, nes jas pasirado sunku nulupti.

  • 6

    Valgant pirmiausia nuraukite galvą, tada išlukštenkite ir mėgaukitės skoniu!

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Vištiena bbq 30min
Marinuotos krevetės ant griliaus 45min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min