Krevetės su grybais

Ingredientai

Grybai 200 g
Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Svogūnas 2 vnt
Čili pipiras 1 vnt
Vynas baltas 1 stiklinė (-ės)
Aliejus 2 šaukštas (-ai)
Druska Pagal skonį
Juodieji pipirai Pagal skonį
  • 1

    Gilioje keptuvėje ir karštame aliejuje kepinkite svogūnus ir grybus (apie 5 min), kartas nuo karto pamaišant.

  • 2

    Įberkite druskos, pipirų ir susmulkintą čili pipiro ankštį.

  • 3

    Suberkite atšildytas krevetes, supilkite vyną ir troškinkite dar apie 5 minutes.

  • 4

    Skaniausia patiekiant su padažu ir skrebučiais, kuriuos galima pabarstytu druska ar įtrinti česnaku.

Atsiųsk savo pagaminto patiekalo nuotrauką

Įamžinkite savo pagamintą patiekalą pagal šį receptą ir pasidalinkite su kitais.

Pasirinkite failą
Nuotrauka turi būti iki 10MB, JPG formatu.

Panašūs receptai

Keptos krevetės su kokosais ir alumi 45min
Gruzdintos krevetės japoniškai 15min
Marinuotos krevetės ant griliaus 45min
Kalmarų žiedai tešloje 30min
Krevečių vėrinukai 2val
Kokosinės krevetės 30min
Midijos balto vyno padaže 5min