Lavašo suktinukai su vištienos ir sūrio įdaru

Užkandis tinkantis iškyloms į gamtą, vakarėliams, ar kaip lauknešėlis į darbą.

Užkandis tinkantis iškyloms į gamtą, vakarėliams, ar kaip lauknešėlis į darbą.

Ingredientai

Lavašas 2 vnt
Vištienos filė 250 g
Lydytas sūrelis 100 g
Kiaušiniai 2 vnt
Majonezas 4 šaukštas (-ai)
Česnakas 3 skiltelė (-ės)
Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)
  • 1

    Vištienos filė nuplauti, smulkiai supjaustyti ir apkepinti įkaitintame aliejuje. Jei norite, galite tiesiog ją išvirti ir tada smulkiai supjaustyti;

  • 2

    Lydytą sūrį 20 min. įdėti į šaldiklį, kad sustingtų, o vėliau sutarkuoti per tarką;

  • 3

    Česnako skilteles išspausti;

  • 4

    Viską sudėti į vieną dubenį, įpilti vieną šaukštą sojos padažo, įdėti majonezo ir išmaišyti;

  • 5

    Gautą kremą tepti ant lavašo, susukti ritinėlius ir vienai valandai dėti į šaldytuvą, kad kremas labiau įsigertų į lavašą ir šiek tiek suminkštėtų;

  • 6

    Prieš patiekiant supjaustyti griežinėliais;

  • 7

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Vištiena bbq 30min