Lavašo suktinukai su vištienos ir sūrio įdaru

Užkandis tinkantis iškyloms į gamtą, vakarėliams, ar kaip lauknešėlis į darbą.

Užkandis tinkantis iškyloms į gamtą, vakarėliams, ar kaip lauknešėlis į darbą.

Ingredientai

Lavašas 2 vnt
Vištienos filė 250 g
Lydytas sūrelis 100 g
Kiaušiniai 2 vnt
Majonezas 4 šaukštas (-ai)
Česnakas 3 skiltelė (-ės)
Sojos padažas 1 šaukštas (-ai)
  • 1

    Vištienos filė nuplauti, smulkiai supjaustyti ir apkepinti įkaitintame aliejuje. Jei norite, galite tiesiog ją išvirti ir tada smulkiai supjaustyti;

  • 2

    Lydytą sūrį 20 min. įdėti į šaldiklį, kad sustingtų, o vėliau sutarkuoti per tarką;

  • 3

    Česnako skilteles išspausti;

  • 4

    Viską sudėti į vieną dubenį, įpilti vieną šaukštą sojos padažo, įdėti majonezo ir išmaišyti;

  • 5

    Gautą kremą tepti ant lavašo, susukti ritinėlius ir vienai valandai dėti į šaldytuvą, kad kremas labiau įsigertų į lavašą ir šiek tiek suminkštėtų;

  • 6

    Prieš patiekiant supjaustyti griežinėliais;

  • 7

    Skanaus!

Panašūs receptai

Rūkytas kumpis su obuoliais 15min
Ant griliaus keptų daržovių sumuštinis 15min
Skanieji kiaulienos suktinukai 5min
Špinatiniai gnocchi 30min
Bruschett’ai su mocarella ir saulėje džiovintais pomidorais 15min
Bruschett’ai su baklažanais 15min
Marinuotos juodosios alyvuogės 30min