Ledų putėsiai

Šefo receptai
Įkėlė: Spal 13, 2014
Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
15 min.

Labai saldu, bet kartu ir gaivu.

Ingredientai

  • Plombyras 1 l
  • Braškės 500 g
  • Želė 2 vnt

Eiga

  1. Ledus sudėti į indą ir palikti kad aptirptų. Braškes nuplauti, pusę supjaustyti , galima trinti.
  2. Želės mišinį užpilti verdančiu vandeniu (jo reikia tik perpus mažiau, nei nurodyta ant pakuotės) ir ištirpinti. Atvėsusį tirpalą įmaišyti į ledus. Sudėti pjaustytas uogas ir dar kartą išmaišyti. Masę supilti į apskritą indą (jei naudosite ne silikoninį indą, tai išklokite maistine plėvele, bus lengviau išimti). Laikome šaldytuve kol sustings.
  3. Desertą išversti ant padėklo, apdėti uogomis, papuošti braškių arba metų lapeliais iš kraštų - plakta grietinėle.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!