Lęšių sriuba

Šis receptas, tai prancūziškos Lęšių ir salierų sriubos modifikacija. Prancūzės dažnai mėgaujasi Lęšių ir salierų sriuba, kuri padeda išlaikyti linijas. O tiems, kam nepatinka salierai ar jų neturi po ranka, pasitarnaus šis nuostabaus skonio receptas.  Nors šios sriubos spalva nėra ypač patraukli, jos skonis tikrai patiks. Net ir vaikams. Be to, ji yra labai soti, tad tikrai puikiai tinka besirūpinantiems savo kūno linijomis.

Šis receptas, tai prancūziškos Lęšių ir salierų sriubos modifikacija. Prancūzės dažnai mėgaujasi Lęšių ir salierų sriuba, kuri padeda išlaikyti linijas. O tiems, kam nepatinka salierai ar jų neturi po ranka, pasitarnaus šis nuostabaus skonio receptas.  Nors šios sriubos spalva nėra ypač patraukli, jos skonis tikrai patiks. Net ir vaikams. Be to, ji yra labai soti, tad tikrai puikiai tinka besirūpinantiems savo kūno linijomis.

Ingredientai

Alyvogių aliejus 1 šaukštas (-ai)
Svogūnas 1 vnt
Česnakų skiltelės 1 vnt
Lęšiai 1.25 stiklinė (-ės)
Vištienos sultinys 6 stiklinė (-ės)
Raudonojo vyno actas 1 g
Grietinė 1 šaukštas (-ai)
Druskos Pagal skonį
Juodieji pipirai Pagal skonį
  • 1

    Dideliame puode įkaitinkite aliejų. Sudėkite susmulkintą svogūną ir česnaką. Kepkite 3-4 min, kol suminkštės.

  • 2

    Sudėkite lęšius, supilkite sultinį. Užvirkite, sumažinkite kaitrą ir uždenkite. Virkite apie 20 minučių, kol lęšiai suminkštės.

  • 3

    Įmaišykite acto, grietinės, pagardinkite druska ir pipirais.

  • 4

    Skanaus!

Rekomendacijos jums:

Panašūs receptai

Bulvienė su kumpiu 30min
Itališka dešrelių sriuba 1val
Aštri vištienos sriuba 45min
Vegetariška avinžirnių sriuba su ropėmis 30min
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena 15min