Lietinių maišeliai su varške ir obuoliais

Porcijos:
6 porcijos
Sudėtingumas:
Pradedančiajam
Paruošimo laikas:
5 min.

Paprasti, tačiau ypatingai gardūs visam desertui prilygstantys lietiniai blyneliai.

Ingredientai

  • Miltai 14 šaukštas (-ai)
  • Pienas 250 ml
  • Vanduo 250 ml
  • Aliejus 3 šaukštas (-ai)
  • Cukrus 1 šaukštas (-ai)
  • Druska 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Obuoliai 2 vnt
  • Cinamonas 1 arb. šaukštelis (-iai)
  • Varškė 300 g

Eiga

  1. Užsimaišome tešlą ir iškepame lietinius.
  2. Įdarui: 300 g. " Vilkyškių varškės kepiniams"; 2 obuoliai; žiupsnelis cinamono; 1 šaukštelis cukraus. Varškę sumaišome su stambiai tarkuotu obuoliu, cinamonu ir cukrumi. Įdaro dedame į lietinį ir smeigtuku gražiai susmeigiame kaip maišelį.
  3. Sudedame į skardą ir kepame orkaitėje apie 10 min. Patiekiame su trintomis uogomis ar uogiene ir plakta grietinėle.
  4. Skanaus.

Panašūs receptai

www.kavosdraugas.lt | iki -40% kavos pupelėms Noriu!